Annefleur

Annefleur Bastin

T 0341 – 438 010  I  E bastin@bbmadvocaten.nl

Opleidingen:
Rijksuniversiteit Groningen, Rechtsgeleerdheid (bachelor) en ondernemingsrecht (master)

Lidmaatschappen:
Annefleur is naast haar werkzaamheden op kantoor actief als lid van de netwerkclub JCI Noord-West Veluwe. Deze netwerkclub is gericht op persoonlijke ontwikkeling en uitbreiding van het zakelijke netwerk. Ook is Annefleur actief als onderdeel van de activiteitencommissie van Tennisvereniging Frankrijk in Harderwijk.

Biografie:
In 2018 behaalde Annefleur haar mastertitel in Groningen. Nadien is zij drie jaar advocaat geweest. Annefleur heeft de advocatuur voor korte tijd verlaten en is anderhalf jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Daar heeft zij gewerkt als juridisch adviseur bedrijfsovernames. In 2023 is Annefleur herbeëdigd als advocaat en sindsdien is zij werkzaam bij BBM Advocaten Putten. Zij heeft een algemeen civiele praktijk, waarbij de nadruk ligt op het arbeids- en het ondernemingsrecht.

 

Annefleur heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Deze registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

De mensen van BBM Advocaten Putten staan voor u klaar!

0341-438010