Bestuursrecht | Uitkeringen

Een probleem met de overheid? Onze gespecialiseerde bestuursrechtadvocaten staan u graag bij! Zij hebben ruime ervaring in procedures (bezwaar en beroep) tegen gemeenten en andere bestuursorganen. Zo adviseren en procederen zij veel onder meer tegen; besluiten over vergunningen en onteigening. BBM Advocaten Putten heeft daarnaast ruime ervaring op het gebied van zaken omtrent permanente bewoning. Wij kunnen u bijstaan in procedures bij de overheidsinstanties, rechtbank, Centrale Raad van Beroep en de Raad van State.

Krijgt u een besluit, waarin staat, dat uw uitkering is geweigerd of stopgezet? Krijgt u geen bijstand (meer) van uw gemeente? Moet u uw uitkering terugbetalen? Of komt u er niet uit met uw gemeente op het gebied van de Wmo? De gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaten van BBM Advocaten Putten helpen u verder en kunnen een bezwaarschrift indienen of (hoger) beroep instellen.

Naast problemen bij uitkeringen van de gemeente ontstaan er soms ook problemen bij uitkeringen van het UWV (WW-uitkering, Ziektewetuitkering, WIA-uitkering, Wajong-uitkering). Ook hierin staan de gespecialiseerde advocaten bij BBM Advocaten Putten u graag bij.

 

Specialisten:
Sander Boeve, John van Keeken & Jenneke Broekhuizen.

De mensen van BBM Advocaten Putten staan voor u klaar!

0341-438010