John van Keeken

T 0341 – 438 010  I  E keeken@bbmadvocaten.nl

Opleidingen:
HEAO richting Economisch-Juridisch, aan de Hogeschool voor Economische Studies te Amsterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands Recht

Lidmaatschappen:
John is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A).

Biografie:
John heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is sinds 2013 advocaat. John is gespecialiseerd in bestuursrecht, en behandelt veelvuldig zaken tegen de overheid en zaken op het gebied van vastgoed en huurrecht. Met vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht heeft hij veel ervaring. U kunt hierbij denken aan allerlei vergunningen van de overheid betreffende de fysieke leefomgeving. Vergunningen die u niet, of juist wel wilt. Ook kan het gaan om belastende besluiten waarbij u bijvoorbeeld een last onder dwangsom is opgelegd. Tot slot werkt John ook in opdracht van de overheid.

John heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: bestuursrecht, omgevingsrecht en huurrecht. Deze registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

De mensen van BBM Advocaten Putten staan voor u klaar!

0341-438010