Sander Boeve

T 0341 – 438 010  I  E boeve@bbmadvocaten.nl

Opleidingen:
Hogeschool Windesheim Zwolle, richting Management Economie en Recht Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands Recht.

Lidmaatschappen:
Sander is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland. Daarnaast is hij lid van de Ledenraad van Rabobank Randmeren. Tot slot zet Sander zich in als voorzitter van de Oranjevereniging in zijn woonplaats.

Biografie:
Sander Boeve heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is sinds 2000 advocaat. Sander is één van de oprichters van BBM advocaten Putten. Na ervaring te hebben opgedaan op diverse rechtsgebieden richt Sander zich met name op het ondernemingsrecht, bestuursrecht en strafrecht. Sander staat veel ondernemers bij in het MKB. In 2009 heeft Sander de opleiding tot mediator van het Nederlands Mediation Instituut afgerond en treedt regelmatig op als mediator.

 

Sander heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht. Deze registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

De mensen van BBM Advocaten Putten staan voor u klaar!

0341-438010