Mirjam Broersma

T 0341 – 438 010  I  E broersma@bbmadvocaten.nl

Opleidingen:
Universiteit Utrecht, Nederlands Recht

Lidmaatschappen:
Mirjam is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (www.vfas.nl) en is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

Daarnaast is Mirjam lid van Vrouwen & Zaken, een actief netwerk voor vrouwelijke ondernemers en vertegenwoordigt zij BBM Advocaten Putten binnen de Bedrijven Kring Putten.

Biografie:
Mirjam Broersma heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2002 advocaat. Mirjam is één van de oprichters van BBM Advocaten Putten. Mirjam heeft de specialisatieopleiding Familierecht van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) met goed gevolg afgerond. Het volgen van deze opleiding is voorbehouden aan ervaren, gespecialiseerde familierechtadvocaten en de vFAS hanteert strenge toelatingseisen. Mirjam behandelt dan ook voornamelijk zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Daarnaast staat Mirjam zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsgeschillen en is zij één van de twee opgeleide mediators van BBM Advocaten Putten.

 

Mirjam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht en arbeidsrecht. Deze registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

De mensen van BBM Advocaten Putten staan voor u klaar!

0341-438010